Velkommen
Nyheder
Træningstider
Arrangementer
Trænere
Medlemmer
Downloads
Links
Kontakt

Om siden© aikidofa.dk


Nyheder

Dato: 18. Februar 2013

Endnu en graduering

Efter endt træning onsdag d. 18/2 2013 havde jeg glæden af at kunne graduere ét af vores mest aktive medlemmer.
Stig og Jeg var ikke et øjeblik i tvivl om at det var på tide for Kim Bredahl Lassen at modtage hans 3. kyu.
Kim er altid glad på måtten, og springer til og hjælper hvor end det er nødvendigt. Så trods hans egne frustrationer over at "tingene ikke virker for ham", klør han på med en gejst og iver der er fantastisk at følge.
Endnu en gang tillykke til Kim, med den velfortjente nye grad.

Skrevet af: Steffen Ravn Mortensen
Dato: 13. April 2011

Gradueringer

Man fristes til at tro at der ikke sker noget i Fredericia Aikido, pga manglende emner herunder nyheder. Det vil vi i fremtiden råde lidt bod på.

Henholdsvis d. 21/3 og d. 30/3 i år blev der foretaget 3 gradueringer i Fredericia Aikido.

Camilla Svane Weimar til 3. kyu, Bo Møller Jensen og Jesper L. Petersen til 4. kyu.

Camilla har desværre ikke været så meget på måtten i et stykke tid, men det er hun så sandelig kommet efter nu. Møder op med godt humør og fornyet træningsiver. Ud over det er hun altid villig til at springe til og tage undervisningen, hvis det endelig skulle blive nødvendigt. Senest da den yderligere trænerstab var i Berlin og træne under Shimizu Sensei.
Så endnu en gang tak for hjælpen og tillykke med den nye og velfortjente grad.

Bo og Jesper viser også i høj grad at Tendoryu Aikido er noget de vil. Man kan nogle gange fristes til at tro at de bor i dojoen.
Når de vante undervisningsdage mandag og onsdag er overstået bliver der lavet aftaler om at mødes fredag til fri-træning, og med træning 3 gange om ugen er der sket en meget tydelig udvikling hos dem begge to. Ikke bare på det tekniske men også på det mentale punkt.
Endnu en gang tillykke med den nye grad til jer begge to.

Skrevet af: Steffen Ravn Mortensen
Dato: 29. November 2009

Gæstetræner og graduering

Onsdag d. 25. november havde vi besøg af Tim Jensen 3. dan Herlev. Tim var i forbindelse med sit arbejde i århus og på hjemturen slog han et slag ind omkring Fredericia. Tim leverede en varieret og god træning med nogle gode rettelser til os der normalt giver rettelser. Tak til Tim.

Træningen blev sluttet af med at Tim graduerede Lasse til 1. Kyu.

Et stort TILLYKKE til Lasse med den nye grad.

Skrevet af: Stig Weimar
Dato: 21. Oktober 2009

Kursus i Hamborg

I weekenden d. 26-27 september blev der afholdt et kursus i Hamborg i aikido. 4 fra aikido gruppen i Fredericia tog afsted, nemlig: Lasse, Steffen, Stig og Amanda. Vi kørte i en fælles bil derned. Det var en lang tur til Hamborg på de tyske motorveje.

Kurset startede med 3 timers undervisning fra Volker Marczona. Han var en rigtig god underviser. I pausen var der Wasser mit KohlensÀure, altså danskvand med brus. Der blev undervist og snakket på tysk. Hvilket var lidt svært at forstå hele tiden. Men efterhånden blev det lidt nemmere, når man havde slået øret om.

Aftensmaden var sådan noget fælles buffet, hvor alle havde haft lidt med til madbordet. Der var en masse forskelligt. Flutes i flere varianter, chili con carne, mange forskellige salater og tærte, der var også rugbrød, leverposteg og pålæg.

Vi overnattede i Eckhards dojo på de hårde måtter. Det var koldt og det var en nat uden særlig meget søvn. Søndag var der igen træning med Volker. Idag fortsætte vi med gårsdagens fokus. Teknikkerne var dog lidt sværere og lidt længere. Da vi var færdig med træning var der lidt frokost buffet, for dem der ville deltage her.

Turen hjem gik godt. Der var ingen problemer og kørslen gik hurtigt. Jeg synes det var lærerigt at komme på kursus. Dels fordi man trænede med nye mennesker og man blev rettet lidt mere. Men det var også spændende at blive undervist af en anden end sin dagligdags træner. Det var sjovt, men svært at det hele skulle foregå på tysk. Langt de fleste var jo tyskere. 4 danskere fra Fredericia og 2 fra Herlev.

Skrevet af: Amanda Karmark Bro
Dato: 11. April 2009

Nye gradueringer i Fredericia

Så har vi to nye gradueringer i Fredericia, her er tale om Amanda og Mette, som begge har trænet i klubben i hele denne sæson, de er blevet gradueret til 5 kyu.

Vi ønsker dem begge stor tillykke med gradueringen.

På billedet er det, fra venstre: Amanda og MetteSkrevet af: Lasse Svane Weimar

Se tidligere nyheder.